Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Moorddiner in Arnhem

Voor jullie vrijgezellenfeest halen wij gewoon een lijk uit de kast! Het Moorddiner van Arnhem Excursies is een ludiek en spannend toneelspel waarin jullie allemaal een eigen rol krijgen. Aan de hand van een goed geschreven script ontdekken jullie langzamerhand wie van jullie de moordenaar is, wie al de hele avond alles bij elkaar zit te liegen...

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Spannend en ludiek vrijgezellenfeest organiseren? Reserveer het Moorddiner van Arnhem Excursies!

Voor het moorddiner nemen wij jullie mee naar een schaars verlicht restaurant in het centrum van Arnhem. Het bloed ligt nog op de vloer, er is zelfs nog een vers krijtcontourtje te ontdekken van het slachtoffer. Welkom bij het Moorddiner van Arnhem Excursies, dé groepsthriller waarin iedereen een eigen rol speelt en samen tijdens een prachtig toneelspel de moordenaar gaat ontmaskeren. Tijdens het diner zitten jullie met z'n allen aan tafel, met een goed geschreven script en in passende kledij. Onze dienstdoende rechercheur neemt het voortouw en begint met de eerste ondervraging. En zo komt iedereen aan de beurt......Ieder speelt zijn eigen rol, of het nou gaat om de arrogante advocaat of de verlegen prostituee, jullie gaan niet weg voordat de moordenaar zijn of haar identiteit prijs geeft.

Bekijk ''hier" een filmpje van het Moorddiner in Arnhem.

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan