Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Get The Picture Lunch

Een vrijgezellendagje voor avonturiers en iedereen die van leuke, grappige en verrassende kiekjes houdt. Tijdens Get The PIcture gaan jullie in teams op pad door Arnhem om speciale foto-opdrachten uit te voeren.

Get The Picture Lunch - Een visueel voortreffelijk vrijgezellenfeestje

Ga op stap samen met vrienden of vriendinnen en maak bijzondere foto's of filmpjes van de bijzondere monumenten en de mensen die in de binnenstad te zien zijn. Elk team krijgt van ons een opdrachtenboekje met bijzondere uitdagingen. De opdrachten moeten binnen de gestelde tijd worden voltooid en zo volledig mogelijk worden uitgevoerd. Mocht je een BN-er tegenkomen tijdens jullie ontdekkingstocht, maak er even een kiekje van.

Uitgebreide lunch in meerdere etappes!

Jullie gezelschap wordt voor deze fotospeurtocht opgedeeld in teams van maximaal 8 personen en elk team gaan met een fotocamera op pad in het centrum van Arnhem om speciale opdrachten te vervullen. Het leuke van deze fotospeurtocht is dat jullie op gezette tijden bij elkaar komen in verschillende restaurants om te genieten van weer een ander lekker gerecht. Zo houden we jullie fris en vol energie om het volgende deel van de speurtocht te voltooien. In het laatste etablissement wordt het winnende team uitgeroepen en wordt de hoofdprijs uitgereikt. Onderstaande schema kan uiteraard naar wens worden aangepast.

Programma-indicatie:

11.00 - 11.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg
11.30 - 12.00 Puzzeltocht deel 1
12.00 - 12.45 Voorgerecht
12.45 - 13.45 Puzzeltocht deel 2
13.45 - 14.00 Prijsuitreiking
14.00 - 15.30 Hoofd- en nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Alle foto's digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan