Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Zoeken jullie nog een speciaal evenement voor een gezellig en spannend groepsuitje in Arnhem? Dit complete dagarrangement van Arnhem Excursies wordt jullie aangeboden inclusief meligheidsgarantie! De Empire City Tablet Game is hèt stadsavontuur om jullie avontuur extra leuk te maken!

13.00 – 14.00 Lunch

Wij verwelkomen jullie in een gezellig café in het centrum van Arnhem voor een uitgebreide lunch. Na afloop zullen wij jullie alle ‘ins-en-outs’ van het aanstaande stadsavontuur uitleggen en delen we jullie gezelschap op in verschillende teams.

14.00 – 16.00 Empire City Game

Wat is de Empire City Game? Jullie gezelschap wordt opgedeeld in teams. Elk team is nu een compleet vastgoedkantoor geworden met maar één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in de vastgoedportefeuille zien te krijgen. Is jouw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal jullie bankrekening het snelste groeien. Ja, ook nu draait alles weer om de centjes!

Jullie krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee tijdens jullie tocht door de stad. Op elke tablet zie je een plattegrond van de stad, waarop je jullie eigen locatie, die van de concurrentie en de gebouwen die je moet zien te veroveren, ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komt de waarde ervan in jullie vastgoedportefeuille. Maar let op! Als andere teams jullie insluiten stelen ze geld van jullie rekening. Lijkt dit een beetje op Empire City Game? Best wel! Met als groot verschil dat je tijdens het spel natuurlijk de hele binnenstad van Arnhem doorkruist.

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om even op adem te komen. Arnhem Excursies neemt jullie mee naar een typisch Arnhems café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team het beste heeft gepresteerd tijdens de Empire City Game. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel genieten jullie onbeperkt van bier, fris en huiswijn en serveren wij er ook een heerlijk bittergarnituurtje bij. Een zeer feestelijke afsluiting voor een zeer enerverend dagje Arnhem.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn en bittergarnituur
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan