Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Gevarieerd uitgaan in de binnenstad van Arnhem met vrienden of collega's doe je tijdens dit groepsuitje voor de volle 100%. We laten jullie eerst genieten van een uitgebreide lunch waarna jullie deelnemen aan het leukste City Adventure van Arnhem, Crime City! Vervolgens wordt jullie groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk afgesloten met een borrel.

13.00 - 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Arnhem. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Tablet Game

Een beetje crimineel beschikt tegenwoordig over een hypermoderne tablet waarmee hij zijn louche praktijken geheel digitaal in gang kan zetten. Het doel van Crime City is om samen met jouw team zo rijk mogelijk te worden. Dat doe je door samen met jouw team banken en juweliers te beroven en door kluizen te kraken. Virtueel wel te verstaan! De politie zit jullie continue op de hielen en op die tablets kan je zien waar de concurrentie uithangt en jullie hebben tegelijkertijd ook zicht op de bankrekening van de concurrentie. Dit zal hoe dan ook uitmonden in een spannende, hilarische en bloedstollende race.

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Arnhem Excursies neemt jullie mee naar een gezellig café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we tijdens de borrel bekend maken welk team Crime City nu eigenlijk heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een prachtig prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Je kan dit groepsuitje iets eerder of wat later laten beginnen of de dag feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner. Neem contact op met onze medewerkers om dit dagarrangement van A tot Z te bespreken.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan