026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Arnhem

Gevarieerd uitgaan in de binnenstad van Arnhem met vrienden of collega's doe je tijdens dit groepsuitje voor de volle 100%. We laten jullie eerst genieten van een uitgebreide lunch waarna jullie deelnemen aan het leukste City Adventure van Arnhem, Crime City! Vervolgens wordt jullie groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk afgesloten met een borrel.

13.00 - 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Arnhem. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Tablet Game

Een beetje crimineel beschikt tegenwoordig over een hypermoderne tablet waarmee hij zijn louche praktijken geheel digitaal in gang kan zetten. Het doel van Crime City is om samen met jouw team zo rijk mogelijk te worden. Dat doe je door samen met jouw team banken en juweliers te beroven en door kluizen te kraken. Virtueel wel te verstaan! De politie zit jullie continue op de hielen en op die tablets kan je zien waar de concurrentie uithangt en jullie hebben tegelijkertijd ook zicht op de bankrekening van de concurrentie. Dit zal hoe dan ook uitmonden in een spannende, hilarische en bloedstollende race.

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Arnhem Excursies neemt jullie mee naar een gezellig café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we tijdens de borrel bekend maken welk team Crime City nu eigenlijk heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een prachtig prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Je kan dit groepsuitje iets eerder of wat later laten beginnen of de dag feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner. Neem contact op met onze medewerkers om dit dagarrangement van A tot Z te bespreken.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan