Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Een hilarisch, komisch en altijd gezellig vrijgezellenfeestje of groepsuitje organiseren in Arnhem? Dit is misschien wel de leukste workshop van Arnhem Excursies! Gebruik jullie improvisatietalent om het publiek te vermaken, leer hoe je van niets iets kan maken en vooral hoe je reageert op de grappen en grollen van je medespelers. Na het succes van de Lama's op Tv is het aan jullie om jullie eigen talent verder te ontwikkelen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Improviseren kan je leren!

Het is geen cabaret, het is geen toneel, het is net even wat anders! Een lama kan met zijn improvisatietalent het publiek volledig inpakken en laten bulderen van het lachen. Je moet snel zijn, snel kunnen schakelen en vooral in kunnen haken op wat je tegenspeler doorgeeft. Dit en meer leer je dan ook tijdens de altijd ludieke en lachopwekkende lamaworkshop van Arnhem Excursies.

De improvisatie begint met het aangeven van een ludiek thema, of een fictieve situatie. Jullie zullen vervolgens deze situatie moeten zien uit te werken met behulp van je eigen creatieve vermogen. Je zult merken dat het moeilijker is dan het lijkt! Na een tijdje oefenen zal je zien dat het al een stuk makkelijk gaat en dat je vrijer wordt in het bedenken van steeds gekkere wendingen...veel plezier!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen deze improvisatieworkshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan