Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop voor Michelinsterren in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Zet je eerste stappen als meesterchef tijdens deze speciale 'Michelinsterren' Kookworkshop van Arnhem Excursies. Doe de workshop samen met al je vrienden of collega's die ook op een hoog gastronomisch niveau willen leren koken. Onder leiding van professionele chefs leer je de meest exquise gerechten bereiden en presenteren.

Dé kookworkshop voor aankomende professionals en meesterchefs!

Vele amateurs, aanstormende keukenprinsen en prinsessen gingen jullie voor. Ze willen op een hoger niveau leren koken, de meest exquise gerechte op tafel zetten die geheel op basis van eigen kennis en creativiteit tot stand komen. Als je een 'niveautje hoger' wilt, dan is deze workshop zeker iets voor jullie. Maar ook als je samen met collega's een prachtig bedrijfsuitje wilt organiseren, is dit een prima alternatief.

Inspiratie en transpiratie - De manier om een michelinster te verdienen

Een beetje chef weet inmiddels dat zijn gerechten vers moeten zijn. De reputatie van zijn of haar keuken wordt belichaamd door voldoende vakmanschap en het bedenken van de beste kookmethodes. Een kooklaboratorium met inspiratie en transpiratie. Inspiratie haal je uiteraard bij de echte meesters; de Franse, Italiaanse en Spaanse Chefs de Cuisines. En vooral ook tijdens deze Kookworkshop van Arnhem Excursies!

Reserveer deze gezellige workshop en leer alles over speciale gerechten en de presentatie van een sterrenwaardig bord. Wij voorzien jullie van de laatste kooktrends en laten je zien hoe je die eerste ster kunt verdienen!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Verse ingrediënten, exclusieve producten
  • Professionele keukeninrichting
  • Gebruik van modern keukengerei en unieke receptuur
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met elk ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan