Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Gezellig koken doe je samen met vrienden

kookworkshop arnhem

Dit restaurant is niet alleen een heel bekend horeca-etablissement in Arnhem, de keuken biedt genoeg ruimte voor een heerlijke kookworkshop. In de kookstudio krijgen jullie les van professionele chefs die samen met jullie vis gaan fileren of biologisch vlees klaar gaan maken op traditionele wijze. Ook kan worden gekeken hoe je eigenlijk ijs 'draait' of hoe je speciale kruiden gebruikt om de gerechten extra smaak te geven. Na de kookworkshop schuiven jullie aan tafel om de gerechten zelf te gaan proeven.

Voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes

Bij Arnhem Excursies kunnen jullie zowel een groepsuitje met vrienden of een bedrijfsuitje met collega's combineren met deze kookworkshop. Het restaurant beschikt ook over een vergaderruimte dus er is werkelijk van alles mogelijk. Jullie kunnen bijvoorbeeld na een meeting ook nog even de keuken induiken voor de kookworkshop om daarna nog even te gaan dineren. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Combineer deze kookworkshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een kookworkshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Samenvatting van dit groepsuitje
  • Groepsuitje organiseren in een gezellige kookstudio? Wij leren jullie koken op hoog niveau. We nemen jullie mee naar een prachtig restaurant, dé Arnhemse hotspot voor liefhebbers van culinaire uitspattingen en smakelijke verrassingen!
  • Enthousiaste begeleiding
  • Moderne keuken en keukenapparatuur
  • Het proeven van de diverse gerechten die jullie hebben bereid tijdens een gezellig afsluitend diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan