Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Bent u ook zo een liefhebber van bordspellen? Dan kent u vast Kolonisten van Catan wel. Dit spel is door Arnhem Excursies omgezet naar een super leuke virtuele game. Wij organiseren voor jullie de Kolonisten van Catan Lunch. Vanmiddag gaan jullie genieten van een drie gangen lunch gecombineerd met het spel. De lunch zullen jullie nuttigen is drie verschillende restaurants. Dit spel is de juiste keuze als jullie op zoek zijn naar een teambuildingsactiviteit met een vriendengroep, afdelingsuitje of voor een vrijgezellenfeest.

Ook als jullie niet bekend zijn met het bordspel, zullen jullie binnen no-time bekend zijn met deze virtuele versie. De spelregels zijn namelijk redelijk makkelijk. Jullie worden in teams op pad gestuurd om je eigen virtuele kolonie te starten. Hiervoor moeten jullie, onder andere, verschillende soorten grondstoffen weten te verkrijgen. De grondstoffen kunnen uitgeput worden, dus blijf goed op je concurrenten passen. Uiteraard zien jullie via je tablet de locaties waar deze grondstoffen te vinden zijn, ontwikkelingskaarten kopen, hele gebieden in het centrum van de stad plunderen en kan je ridderkaarten gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat jullie harde werkers ook even kunnen ontspannen, kunnen jullie tussen de spelrondes door genieten van een heerlijk hoofdgerecht. Het beste team zal worden verkozen tijdens het nagerecht. Welk team zal deze middag afsluiten als winnaar?

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Lunch voorgerecht
14.00 – 15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 – 16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 – 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan