Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van de Kerst Quiz & Erwtensoepboot

Details over dit uitje
Ik Hou van de Kerst Quiz & Erwtensoepboot

Wilt u deze Kerst het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Geniet van een gezellige quiz en een prachtige rondvaart door de mooiste grachten van Arnhem. Met dit groepsarrangement van Arnhem Excursies weet u zeker dat u met familie, vrienden of collega's een heerlijke tijd zult beleven en dat de Kerst feestelijk wordt gevierd. Welkom bij de Ik Hou van de Kerst Quiz in de altijd gezellige binnenstad van Arnhem!

Onze - Ik Hou van de Kerst - Quiz wordt georganiseerd in een schitterende werfkelder aan de Oudegracht, een sfeervolle ruimte die geheel in stijl wordt versierd! Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams waarna uw Quizmaster in een rap tempo de meest ludieke vragen op u af vuurt over alles wat met Kerstmis te maken heeft. Afgewisseld met gezellige muziek komt u snel in de stemming voor de volgende ronde!

Na afloop van de Quiz stapt u in onze comfortabele Erwtensoepboot voor een rondje lekker bootje varen door de Arnhems grachten. Voorzien van een bockbiertje, glühwein en verse erwtensoep is deze rondvaart dé manier om de stad vanaf het water te bekijken. Uiteraard wordt tijdens deze rondvaart het winnende quizteam bekend gemaakt.

Meer weten of heeft u speciale wensen? Neem contact op met onze medewerkers en maak van uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Arnhem een sfeervolle en feestelijke dag!

Inclusief:
  • Gezellige Quiz met enthousiaste quizmaster
  • Rondvaart Erwtensoepboot op een verwarmde boot!
  • Erwtensoep en brood, bier, fris en wijn aan boord
  • Locatie hartje Arnhem
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan