Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

High tea boot-schilderworkshop-fietstour

Groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega's organiseren in het centrum van Arnhem? Tijdens de High Tour van Arnhem Excursies ontdekken jullie de stad van top tot teen en genieten jullie afsluitend van een complete High Tea.

12.00-12.30 Koffie met gebak

Welkom op de High Tour van Arnhem Excursies. Om deze middag gezellig te beginnen nemen we jullie mee naar een gezellig café in de binnen stadvoor een stukje vers gebak en een cappuccino.

12.30-14.00 City Tour Arnhem met professionele gids

Als je aan Arnhem denkt dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Bovendien zijn er diverse historische kelders te ontdekken, bezit de stad over een zeer prominente kerk met een prachtige toren die een prachtig uitzicht biedt over de stad. Wandel samen met de gids langs de meest historische en actuele plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen over toen en nu.

14.00-16.00 High Tea

In het centrum van Arnhem bestellen wij vervolgens voor jullie een uitgebreide High Tea. Tijdens de High Tea serveren wij een lekker potje thee met verschillende smaken, zalige kleine hartige sandwiches, een selectie van zoetigheden, rozijnenscones met Engelse marmelade en vers fruit om van te snoepen.

Inclusief:
  • Koffie en lekker stukje vers gebak
  • Professionele gids tijdens de City Tour
  • Uitgebreide High Tea
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan