026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Grote Groepen Arrangement in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje voor grote groepen in Arnhem

Grote Groepen Arrangement in Arnhem

Speciaal groepsuitje voor grotere groepen met drie fantastische onderdelen; een rondleiding naar keuze, een spelprogramma naar keuze en afsluitend een gezellig diner in het centrum van Arnhem.

Groepuitje of bedrijfsuitje met meer dan 50 personen?

Ontdek het Grote Groepen arrangement van Arnhem Excursies!

Het Grote Groepen arrangement van Arnhem Excursies is speciaal gearrangeerd voor groepen met minimaal 50 personen en bestaat uit een aantal onderdelen. Wil je met de hele afdeling van kantoor iets leuks doen in Arnhem of samen met al jullie vrienden een gezellige dag beleven? Onderstaande programma is ter indicatie, jullie kunnen uiteraard naar wens onderdelen toevoegen of het uitje net wat anders arrangeren.

10.00 - 10.30 Ontvangst met koffie en gebak

Op locatie in hartje Arnhem ontvangen wij jullie met een kopje koffie en een lekker stukje gebak. We wachten totdat iedereen gearriveerd is en gaan vervolgens beginnen met één van onze unieke rondleidingen door het centrum van Arnhem.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Arnhem Excursies worden altijd vergezeld van de beste gidsen, zij weten meer van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

Een unieke shoptour, rondleiding langs de mooiste winkels van de stad
Een sportieve steptocht, op een sportieve kickbike dwars door het centrum
Een culturele stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
Een heerlijke fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Arnhem. Een luxe lunch of een uitgebreide koffietafel? Het is allemaal mogelijk!

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we jullie gezelschap helemaal blij met één van die originele spelprogramma´s die jullie op onze site kunnen vinden. Van een knotsgek opdrachtenspel zoals Arnhem Express tot de rare grappen en grollen van Crazy 88. Jullie spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht je van een oergezellige 'Ik hou van Holland quiz'?

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop betreden jullie één van de gezelligste en lekkerste restaurants van de stad en genieten jullie van exquise gerechten.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en/of lekker stukje gebak
  • Professionele gidsen en begeleiders tijdens rondleidingen en spelprogramma's
  • Uitgebreide lunch
  • Feestelijke prijsuitreiking
  • Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Komen jullie net onder de 50 personen? Geen probleem. Bij Arnhem Excursies organiseren we altijd een groepsuitje op maat!

'De dagarrangementen van Arnhem Excursies zijn van top tot teen georganiseerd met de beste gidsen en de leukste evenementen'

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan