Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Arnhem Diner

Details over dit uitje

Vanavond kunnen jullie er lekker op uit gaan in het centrum van Arnhem met dit unieke uitje. Arnhem Excursies bied jullie de kans om aan je vrienden, collega’s of familie je onderzoekstalent te laten zien. In verschillende teams gaan jullie op zoek naar DNA-sporen om het moordwapen te zoeken en te achterhalen wie de moordenaar is. Elk spoor zal jullie naar een nieuwe restaurant sturen, waar heerlijke gerechten op jullie staan te wachten. Het Flikken Diner van Arnhem Excursies is de juiste mix van spanning en ontspanning.

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan tijden dit dinerspel. Wie van jullie blijkt de beste onderzoeker te zijn? Tussen de twee spelrondes door kunnen jullie genieten van een welverdiende pauze. In het laatste etablissement wordt jullie werk geëvalueerd en kunnen jullie genieten van een overheerlijk nagerecht.

Wie van jullie heeft er echt talent als rechercheur? Welk team heeft efficiënt gewerkt en vindt de juiste aanwijzingen en sporen? Al deze vragen worden vanavond definitief beantwoord. Het beste team krijgt van ons de felbegeerde hoofdprijs mee naar huis.

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Flikken game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Flikken game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan