Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Gezellige fietstocht samen met een professionele gids die van alles vertelt over de diverse monumenten waar jullie langs fietsen.

Ontdek Arnhem op de fiets!

Wilt u even lekker genieten van de stad of de omgeving rondom Arnhem? Volg een professionele gids van Arnhem Excursies en ontdek al fietsend alle markante bezienswaardigheden. Af en toe wordt er even gestopt voor wat uitleg en daarna wordt de fietstocht vervolgd. Van de Eusebiuskerk tot Burgers' Zoo en alles wat daartussen ligt of een speciale fietsroute langs alle plekken die tijdens Operation Market Graden een grote rol hebben gespeeld. U kunt op maat uw fietstour uitkiezen. Onderweg wordt uiteraard ook even gestopt voor een korte pauze op een lekker terras of in een gezellig café.

Inclusief:
  • Huur fietsen of allemaal eigen fiets meenemen
  • Pauze in café of op terras
  • Keuze uit diverse routes
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Meer over deze fietstour van Arnhem Excursies

Wilt u uw groepsuitje of bedrijfsuitje al fietsend laten verzorgen? Bij Arnhem Excursies kunt u zowel voor kleine als grotere groepen een fietstocht laten verzorgen, inclusief de meest enthousiaste gidsen en de meest ervaren stadsgidsen. Bespreek al uw wensen met onze medewerkers en stel geheel op maat uw fietstour samen!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan