Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentocht in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Gezellig met vrienden of collega's een feestje bouwen? Tijdens de Smullende Smartlappentocht van Arnhem Excursies komen jullie helemaal aan je trekken. De avond is gevuld met een heerlijke stadswandeling, een uitgebreid diner en een vol uur de mooiste levensliederen zingen. Gewoon oergezellig dus!

16.00 - 18.00 Begin de avond met een gezellige stadswandeling

Ga op stap met onze professionele gids voor een prachtige rondleiding door de stad. Langzamerhand valt de avond in en jullie genieten van de boeiende stadsverhalen en vertellingen. Verhalen over toen en nu, verhalen die elke Arnhemmer kent!

18.00 - 19.00 De stemming komt op gang - Smartlappen zingen

Na de stadswandeling wordt een goed café opgezocht waar de geluidsisolatie goed geregeld is! Onze gasten willen nog wel eens te uitbundig worden tijdens het zingen van talloze oer-Hollandse smartlappen en daarom heeft jullie kroegbaas zijn voorbereidingen al getroffen (oordopjes?).

Je krijgt de 'lyrics' uitgedeeld en je begint je zangcarrière als Guus Meeuwis of als zangeres zonder naam. Jullie komen vanzelf in de stemming na een lekker wijntje of een koel pilsje. Laat dat maar aan jullie 'dove' kroegbaas over.

Klik hier of op het sceenshot om de video 'Smartlappen' in Arnhem van Arnhem Excursies te bekijken.

Smartlappen (workshop, tour, boot) in Arnhem, van Arnhem Excursies.

19.15 - 21.30 Uitgebreid dineren

De avond wordt in stijl afgesloten met een uitgebreid 3-gangen diner. Daarna is er nog genoeg tijd over om gezellig nog even te gaan stappen in de stad. Wij wensen jullie nog veel plezier tijdens het vervolg van deze feestelijke avond!

Inclusief:
  • Professionele gids tijdens stadswandeling
  • Accordeonist tijdens het smartlappen zingen
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Arnhem
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan