Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

Voor potentiële Jack van Gelders en Reneetjes van der Grijp, voor al die kerels (en meiden) die denken dat ze iets over voetbal weten. Beleef de Grote Voetbalquiz als onderdeel van jullie groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Arnhem. Méérrrrrr voor mannen......(en meisjes)

De quiz, de quizregels en de scheidsrechter, geen ellebogen en zware overtredingen s.v.p.!

Deze quiz biedt net even meer dan een standaard voetbalquiz. We hebben er namelijk enkele ‘Ik Hou van Holland-onderdelen’ aan toegevoegd dat gegarandeerd zal zorgen voor de nodige hilariteit en een echte feestelijke sfeer. Ook zijn er verschillende beeld- en geluidsfragmenten in de quiz verwerkt.

Welke linksbuiten van het Nederlands Elftal uit 1967 schoot in de wedstrijd...

In teams gaan jullie aan de slag om de diverse vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Nou komen de echte voetballiefhebbers aan het licht, diegenen die alles volgen en alles zien. Die voetbalfanaten die ook nog enige historische voetbalkennis onder de pet hebben zitten.

Quizronden die de feestvreugde significant verhogen

Er zullen natuurlijk ook een aantal voetballiederen de revue passeren, waarbij we verlangen dat iedereen luidkeels meezingt. Ten slotte mag het onderdeel ‘petje op, petje af' natuurlijk niet ontbreken. De individuen van het best presterende team gaan daarna 'face-to-face' zelf aan het werk om de felbegeerde hoofdprijs binnen te slepen.

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prachtige voetbalprijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer dit groepsuitje met een uitgebreid diner of een lekkere lunch

Dit is nou echt zo'n uitje dat je gewoon kan combineren met allerlei andere arrangementen van Arnhem Excursies, of gewoon met een uitgebreid diner of een stevige lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan