Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Heerlijk ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem waarbij drie verschillende horeca-etablissementen op de fiets worden bezocht. Onze professionele gids neemt jullie op sleeptouw voor een beetje sportieve maar vooral culinaire middag

Ontdek Arnhem op een speciale manier

Wat is er leuker dan Arnhem verkennen op de fiets? Nou, Arnhem verkennen op de fiets met wat superlekkere adressen voor een stevige brunch natuurlijk! Dit Biking Brunch arrangement van Arnhem Excursies biedt jullie dan ook het beste dat de stad aan culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Ideaal dus voor een verjaardag, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje met collega’s. En nog een beetje sportief ook! Onze gids vertelt tijdens de fietsetappes wat leuke verhalen over de stad en alle bezienswaardigheden.

Meer over de Happen en Trappen Brunch

Het is geen rondje rond de kerk, maar een echte culiniare ontdekkingstocht door Arnhem! Elke chef-kok staat halsreikend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! Onderstaande programma is uiteraard geheel naar wens aan te passen.

Programma-indicatie:

12.00 – 13.00 Voorgerecht
13.00 – 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 – 15.00 Hoofdgerecht
15.00 – 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 – 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur fietsen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er namelijk niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan