Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje waarbij op steps door de stad wordt gereden en waarbij drie verschillende restaurants worden bezocht om te genieten van een lekker voor-, hoofd- of nagerecht.

Ontdek de lekkerste culinaire adresjes in Arnhem op een sportieve kickbike

Arnhem Excursies combineert een heerlijke steptocht door de stad met bezoekjes aan de lekkerste restaurants. Een brunch met sportieve uitspattingen dus! Zo komen jullie wat betreft beweging en op culinair gebied geheel aan jullie trekken. Dit groepsuitje is dan ook uitermate geschikt voor dat ene verjaardagspartijtje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje dat net even anders moet zijn. Samen met onze gids trekken jullie erop uit op onze sportieve kickbikes. Tussen de bezoekjes aan de restaurants door vertelt onze gids nog een paar leuke verhalen over de diverse bezienswaardigheden waar jullie langs rijden.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Na elk gerecht stappen jullie weer op de steppen en banen jullie je een weg door de stad. Onze gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat de achterblijvers niet verdwaald raken. Uiteraard is onderstaande programma geheel op maat in te delen of te veranderen. bespreek jullie speciale Beppen en Steppen Brunch met onze medewerkers.

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve kickbikes
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan