Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Airborne museum – Lunch – Fietstour in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem op de kaart met dit speciale dagarrangement van Arnhem Excursies. Gevarieerd, gezellig en sportief! Met drie etappes en een stevige lunch op de koop toe zit je van 12.00 tot 17.00 gebeiteld!

Inclusief:
  • Bezoek aan het Airborne Museum in Arnhem
  • Uitgebreide lunch in het centrum van de stad
  • Professionele gids tijdens fietstour
  • Huur van de fietsen
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

12.00 - 13.00 Bezoek het Airborne museum met een professionele gids

De slag om Arnhem, bekend van films en natuurlijk uit de geschiedenisboekjes. Het Airborne Museum laat jullie de jaren 44/45 indringend beleven. De collectie authentieke wapens en documenten gaan pas echt leven door de diverse boeiende verhalen van onze gids. Waarom was Operation Market Garden zo belangrijk voor de geallieerden en waarom lieten de Duitsers de gehele stad evacueren en wat voor gevolgen had dit voor de bevolking. Kom meer te weten over Arnhem in de oorlogsjaren tijdens deze rondleiding.

13.15 - 14.15 Even gezellig lunchen

Wij nemen jullie tussen de middag mee naar een gezellig restaurant waar wij jullie een heerlijke lunch aanbieden die genoeg energie zal moeten opleveren voor de nog komende fietstour.

14.30 - 17.00 Fietstour Arnhem

De sportieve afsluiting van jullie groepsuitje gaat verder op de fiets. Onze gids brengt jullie via de straatjes en pleinen van Arnhem naar de leukste plekken van de stad. Al peddelend zullen jullie zijn of haar wetenswaardigheden tot je nemen en af en toe wordt even gestopt voor een boeiend verhaal.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner! Misschien een prima idee als gezellige afsluiting van de fietstour?

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan