Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Visagie in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

visagieworkshop

Meiden onder elkaar? Groepsuitje met vriendinnen organiseren? De aanstaande bruid heeft misschien nog een originele 'foundation' nodig of willen jullie gewoon samen met alle dames iets leuks doen in het centrum van Arnhem? De Workshop Visagie van Arnhem Excursies leert jullie alles over het juiste gebruik van make-up en welke stijl past bij welke gelaatstint.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding / visagiste
  • Make-up benodigdheden
  • Koffie en thee
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Van glamour tot naturel, van make-up foundation tot de finishing touch

Onder leiding van een professionele visagiste krijgen jullie uitleg over wat er tegenwoordig allemaal met make-up mogelijk is en wat je juist niet moet doen. Alle moderne technieken komen voorbij en met behulp van het beste gereedschap kunnen jullie zelf aan de slag gaan om een vriendin op te maken.

Hoe kies je de juiste foundation, waar gebruik je concealer en de juiste blush en hoe corrigeer je kleine foutjes? Elke deelnemer gaat daarna aan de slag met penselen, sponsjes en bijbehorende make-up.

Reserveer deze kleurrijke en trendy visagieworkshop in en maak er een gezellig en spectaculair metamorfosefestijn van. De aanstaande bruid zetten we in het zonnetje door echte feestmake-up of vast wat handige tips voor het aankomende bruiloftsfeest.

Na deze workshop nog wat leuks doen? Wat dacht je van een gezellige shoptour door de stad?

Optioneel:

Wil je iedereen laten fotograferen na de workshop? Wil je het make-up resultaat voor eeuwig vastleggen? Bij Arnhem Excursies regel je zo een professionele fotograaf die jullie allemaal op de foto zet.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan