Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Dansen in Arnhem

Details over dit uitje
workshop dansen in arnhem

Groepsuitje organiseren met wat beweging? Van de klassieke dans tot hiphop of breakdance, van jazz tot musical. Tijdens deze workshop Dansen van Arnhem Excursies kunnen jullie werkelijk alle kanten op! Misschien hebben jullie een voorkeur of laten jullie het over aan jullie dansinstructrice om een bijzonder choreografie met jullie te oefenen?

Inclusief:
  • Centrale locatie Arnhem
  • Enthousiaste en professionele dansleraar of lerares
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Dé energieke dansworkshop voor elk groepsuitje

Zin om iets geheel anders te doen tijdens jullie groepsuitje in Arnhem? Dan is deze workshop misschien iets voor jullie. We nemen jullie mee naar een goed ingerichte dansstudio waar volop geoefend kan worden aan zowel diverse stijldansen als de wat meer informele danssoorten. Misschien wil je je toeleggen op een speciale Latijns-Amerikaanse dans of een acrobatische dans. Alles is mogelijk. Voordat jullie aan de workshop beginnen, kunnen jullie aangeven wat jullie precies willen leren.

Na wat oefeningen om de spieren los te krijgen, gaat iedereen aan de slag met de nieuwste dansmoves. Hoewel de genres behoorlijk ver uit elkaar kunnen liggen en iedereen z'n eigen voorkeur heeft, proberen we gezamenlijk tot één performance te komen.

Dansworkshop voor zowel dames als heren

De dansworkshop van Arnhem Excursies is prima geschikt voor een gemêleerd gezelschap. Geniet van een eersteklas dansworkshop in het centrum van Arnhem. Na afloop zijn jullie in staat om tijdens elk dansfeest je beste kant te laten zien en zijn jullie nog maar een paar danscursussen verwijderd van het echte werk. Veel plezier!

Optioneel:

Een videoregistratie van jullie danslessen? Dit kan al vanaf 99,50 excl. BTW.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een dansworkshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan