Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskyproeverij in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Wat is het verschil tussen een Malt en een Blended Scotch? Proef je echt het verschil tussen een 5 of 25 jaar gerijpte whisky? Tijdens deze Whiskyproeverij van Arnhem Excursies zetten we jullie bedrijfsuitje of groepsuitje geheel in het teken van één van 's-wereld's meest populairste dranken. Je moet het echt leren drinken en dat wordt pas echt interessant als je ook wat kennis weet op te doen over hetgeen dat achterin je keel verdwijnt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van verschillende soorten Whisky's
  • Gezellige locatie hartje Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Whisky proef je zo!

Je hoeft niet af te reizen naar de Schotse Hooglanden om een goed glas whisky te kunnen proeven. Dat kan je ook gewoon in het centrum van Arnhem doen. Onder enthousiaste begeleiding laten we jullie de meest speciale drankjes proeven. Vergeet heel even bekende merken zoals Johnny Walker of Famous Grouse, dat zijn gangbare merken voor in de winkel maar niet de meest originele!

Na afloop van deze workshop zijn jullie stuk voor stuk allemaal grote liefhebbers, connaisseurs, experts op het gebied van whisky. Je weet als geen ander de Blended en Single Malts te onderscheiden. Deze workshop wordt op enthousiaste wijze gepresenteerd door een echte kenner, die Schotland, Ierland en tal van whiskybrouwerijen over de hele wereld heeft bezocht om al die heerlijke dranken met zijn eigen smaakpapillen te ontdekken.

Gezellig met collega's of familie topkwaliteit whisky's proeven? Reserveer deze whiskyproeverij van Arnhem Excursies en ontdek wat je bij de open haard het liefste drinkt!

Meer over dit groepsuitje/bedrijfsuitje

Voor grotere groepen is deze workshop ook in te plannen in meerdere dagdelen. Neem contact op met onze medewerkers voor een workshop op maat.

Combineer deze proeverij met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een proeverij? Bij Arnhem Excursies kan je elke proeverij zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan