Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

We Dansen de Samba in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit swingende groepsuitje

sambaworkshop in arnhem

Je krijgt er energie van, je wordt er losjes in de heupen van en je ontdekt eindelijk eens die stijve hark in jullie gezelschap. 'We Dansen de Samba' van Arnhem Excursies is geschikt voor elk groepsuitje of vrijgezellenuitje dat wat extra's nodig heeft, iets om de sfeer te verhogen en om een opzwepend ritme in gang te zetten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Beoefen de Samba tijdens jullie groepsuitje in Arnhem

De Samba is veel meer dan alleen een dans, het is niet alleen ook een muzieksoort maar ook gewoon een levensstijl. Tenminste, als je het aan de carnavalsdanseressen vraagt in Rio. Voor deze workshop nemen we jullie allemaal mee naar een ruime dansstudio waar de heupen goed los kunnen worden gedanst. De gehele workshop staat onder vakkundige begeleiding van echte sambadansers en danseressen.

We dansen de Samba en stoppen af en toe om even op adem te komen en voor wat uitleg over de diverse danspasjes en bewegingen. Natuurlijk wordt deze Samba workshop gegeven met de vrolijkste sambadeuntjes uit Brazilië.

Dansworkshop voor zowel dames als heren

De dansworkshop van Arnhem Excursies is prima geschikt voor een gemêleerd gezelschap. Geniet van een eersteklas dansworkshop in het centrum van Arnhem. Na afloop zijn jullie in staat om tijdens elk dansfeest je beste kant te laten zien en zijn jullie nog maar een paar danscursussen verwijderd om deel te nemen aan het wereldberoemde carnavalsfeest in Rio. Veel plezier!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan