Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze tandemtour

Voor zowel kleine als grotere groepsuitjes of bedrijfsuitjes, ontdek de stad Arnhem op een tandem en sla niet tegelijkertijd links én rechts af. Zo'n tandem maakt jullie uitje een beetje ludiek en natuurlijk ook sportief! Een professionele stadsgids zal jullie begeleiden en de diverse monumenten en bekende plekken in de binnenstad van Arnhem voorzien van boeiend commentaar. Vorm één peloton en ga lekker achterop even een tijdje niets doen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Pauze op terras of in gezellig café
  • Huur tandems
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Ontdek Arnhem op een tandem!

Op een ludieke en sportieve manier Arnhem ontdekken? Dat kan met de tandemtour van Arnhem Excursies. Terwijl de één stuurt kan de andere peddelen of vice versa. Tijdens de tandemtour staan jullie onder enthousiaste begeleiding van een professionele stadsgids met enorme dijspieren die makkelijk in zijn eentje de tandem op gang krijgt. Maar misschien zijn jullie met een oneven aantal en kan diegene bij hem achterop plaats nemen. Onderweg worden jullie gewezen op alle interessante plekken van de stad en daar hoort altijd een goed verhaal bij. De tandemtour is ludieke teambuilding in optima forma, want je moet toch echt een beetje samenwerken om vooruit te komen.

Meer over dit gezellige groepsuitje

Doe de tandemtour tijdens een bedrijfsuitje of een vrijgezellenuitje. Uiteraard nemen we onderweg even pauze op een lekker terras voor een verfrissend drankje of zoeken we een gezellig café op. Je kan deze tandemtour uiteraard combineren met een lunch of diner of andere activiteiten die op deze site te vinden zijn. Veel plezier!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan