Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptour met gids in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje

Stap op sportieve kickbikes en step mee samen met een professionele gids door het centrum van Arnhem. Diverse stops worden afgewisseld met leuke verhalen over de diverse bezienswaardigheden. Vermijd al te scherpe bochten, te hoge stoepranden en te rode stoplichten!

Boek deze gezellige steptour samen met vrienden of collega's!

De beste manier om je voort te bewegen door Arnhem samen met vrienden of collega's is natuurlijk op een step. Niet zomaar een step maar een 'kekke' sportieve kickbike van de 21e eeuw! Dus dat wordt de noodzakelijke calorieën verbranden en af en toe even stoppen om een enthousiast verhaal te horen van onze stadsgids. Zo leren jullie de stad Arnhem weer eens van een hele andere kant kennen. Misschien wel goed om vooraf even te stretchen, want de spiertjes worden af en toe op de proef gesteld.

Meer over deze steptour

Onderweg wordt natuurlijk even aangelegd op een lekker terras of in een gezellig café om even bij te komen en de gids eens even flink uit te horen. Deze steptour is uiteraard ook te boeken als sportieve activiteit tijdens een vrijgezellenuitje of een andere gelegenheid samen met vrienden. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Inclusief:
  • Pauze in gezellig café of op een terras
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur steps
  • Voor zowel kleine als grotere groepen te boeken
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan