Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Diner in Arnhem

Details over dit uitje

Bij Arnhem Excursies kun je nu het spannendste virtuele spel beleven met collega’s, familie of vrienden. Verdeeld over de avond gaan jullie in twee spelrondes, van beide één uur, speuren door de stad. Gedurende het spel verzamelen jullie aanwijzingen over de moordenaar en het moordwapen. Om ook te zorgen dat onze Sherlocks kunnen ontspannen zullen jullie het spel combineren met een drie gangen diner. Dit drie gangen diner zullen jullie nuttigen op drie verschillende locaties.

In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan, om erachter te komen wie de moord heeft gepleegd. Hiervoor zijn de volgende dingen noodzakelijk: goede instincten, samenwerking en de bijgeleverde tablet. Er kan uiteindelijk maar één team de winnaar zijn.

Één team wil er uiteraard met de felbegeerde hoofdprijs vandoor gaan. Blijf dus goed opletten en drink niet te veel wijntjes of biertjes. gedurende het spel zal het steeds duidelijker worden waar het moordwapen gevonden kan worden en wie deze moord heeft gepleegd. Erg spannend allemaal. Succes!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Sherlock Holmes Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Sherlock Holmes Game deel 2
22.00 – 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan