026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding en proeverij door het Wijnmuseum Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Rondleiding en proeverij door het Wijnmuseum Arnhem

Voor de echte wijnconnaisseur én de wijnamateur. Het wijnmuseum biedt voor iedereen iets speciaals. Tijdens deze rondleiding van Arnhem Excursies krijgen jullie van onze gids alles te horen over de historie van het 'wijnbedrijf' langs de Rijn en wat er tegenwoordig allemaal in deze streken (en ook daarbuiten) aan lekkers wordt gebotteld. De rondleiding door de wijnkelders en het wijnmuseum zelf is een prima idee voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje, gewoon om deze speciale wereld van de vinologie van A tot Z te ontdekken. Van oude merken tot nieuwe opkomende wijnhuizen, in het wijnmuseum ontdekken jullie het allemaal!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Proeven van 4 soorten wijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
  • Eventueel uw preverij uitbreiden op maat!

Ontdek het Arnhemse wijnmuseum

Het is bijna een authentiek stukje Frankrijk aan de Rijn, het Wijnmuseum biedt voor liefhebbers en geïnteresseerden een bijzonder kijkje in de wereld van het wijn maken én van het wijn proeven. Een groepsuitje of bedrijfsuitje met een tongstrelende afdronk, om het zo maar te formuleren. Samen met een professionele gids bezoeken jullie de wijnkelders en het wijnmuseum. In de wijnkelders vertelt jullie gids alles over de bijzondere flesjes die al jaren liggen te wachten op een stevige kurkentrekker. Jullie lopen langs de lange rijen eiken fusten die naast de grote roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij staan opgesteld. In het wijnmuseum ontdekken jullie dat de wereld van de wijn een langere historie heeft in deze streken dan jullie ooit hadden gedacht.

Groepsarrangementen wijnmuseum - rondleiding + proeverij

Het Wijnmuseum biedt grotere gezelschappen een prachtige rondleiding door de kelders en het museum met aansluitend keuze uit een aantal heerlijke proeverijen. Als u geïnteresseerd bent in deze proeverijen, laat het ons even weten. Wij kunnen geheel op maat een proeverij in het wijnmuseum voor jullie organiseren.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan