Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding en proeverij door het Wijnmuseum Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje van Arnhem Excursies

wijnmuseum

Voor de echte wijnconnaisseur én de wijnamateur. Het wijnmuseum biedt voor iedereen iets speciaals. Tijdens deze rondleiding van Arnhem Excursies krijgen jullie van onze gids alles te horen over de historie van het 'wijnbedrijf' langs de Rijn en wat er tegenwoordig allemaal in deze streken (en ook daarbuiten) aan lekkers wordt gebotteld. De rondleiding door de wijnkelders en het wijnmuseum zelf is een prima idee voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje, gewoon om deze speciale wereld van de vinologie van A tot Z te ontdekken. Van oude merken tot nieuwe opkomende wijnhuizen, in het wijnmuseum ontdekken jullie het allemaal!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Proeven van 4 soorten wijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
  • Eventueel uw preverij uitbreiden op maat!

Ontdek het Arnhemse wijnmuseum

Het is bijna een authentiek stukje Frankrijk aan de Rijn, het Wijnmuseum biedt voor liefhebbers en geïnteresseerden een bijzonder kijkje in de wereld van het wijn maken én van het wijn proeven. Een groepsuitje of bedrijfsuitje met een tongstrelende afdronk, om het zo maar te formuleren. Samen met een professionele gids bezoeken jullie de wijnkelders en het wijnmuseum. In de wijnkelders vertelt jullie gids alles over de bijzondere flesjes die al jaren liggen te wachten op een stevige kurkentrekker. Jullie lopen langs de lange rijen eiken fusten die naast de grote roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij staan opgesteld. In het wijnmuseum ontdekken jullie dat de wereld van de wijn een langere historie heeft in deze streken dan jullie ooit hadden gedacht.

Groepsarrangementen wijnmuseum - rondleiding + proeverij

Het Wijnmuseum biedt grotere gezelschappen een prachtige rondleiding door de kelders en het museum met aansluitend keuze uit een aantal heerlijke proeverijen. Als u geïnteresseerd bent in deze proeverijen, laat het ons even weten. Wij kunnen geheel op maat een proeverij in het wijnmuseum voor jullie organiseren.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan