Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Ranking-the-stars-lunch

Misschien wel het leukste, onthullendste en meest populaire vrijgezellenfeest van dit moment! De juiste quiz om de grappigste trekjes van vrienden of vriendinnen te ontdekken
Feestelijke presentatie door professionele quizmaster.

Zet je vrijgezellenfeest in gang met Ranking The Stars

Zet jullie vrijgezellenfeest op stelten met Ranking The Stars van Arnhem Excursies. Net zoals het gelijknamige programma van Tv stelt onze quizmaster een paar rake vragen en jullie moeten in teams de anderen gaan ranken. Eindelijk kom je de fijne details te weten over het gedrag van je vrienden of vriendinnen. Voordat de quiz gaat beginnen, krijgt iedereen een vragenlijst toegestuurd zodat we jullie allemaal wat beter leren kennen. Het staat vol met wat ludieke vragen over je eigen levenswandel!

Tijdens de quiz gaan jullie tevens genieten van een heerlijke lunch zodat jullie even worden afgeleid van alle ontboezemingen. Jullie gaan in teams of in koppels aan de slag om de anderen te ranken.

Meer over het Ranking The Stars vrijgezellenfeest

De beste 'Ranker' weet alle vrienden en familie op waarde te schatten. Na elke vragenronde volgt er een uiteindelijke puntenscore. Uiteindelijk ontvangt de winnaar de niet te onderschatten Ranking The Stars hoofdprijs en kan er worden geproost op de goede afloop.

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door een professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan