Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Diner - Kroegentocht in Arnhem

Gezellige kroegentocht langs vier verschillende Arnhemse kroegen samen met een echte kroeggids die van alles weet te vertellen over de leukste horeca-etablissementen in de stad. Ideaal als je wat hulp nodig hebt tijdens je vrijgezellenfeest, verjaardag, of groepsuitje!

Ontdek de gezelligste kroegen van Arnhem

Als jullie de kroegen van Arnhem echt willen verkennen tijdens een vrijgezellenfeest of groepsuitje, dan is een doorgewinterde Arnhemse kroeggids geen onnodige luxe! De kroeggids van Arnhem Excursies weet van alles te vertellen over de gezelligste etablissementen, de hipste, nieuwste en vooral meest bezochte kroegen in de binnenstad van Arnhem. Ga samen op weg naar vier verschillende café's en maak van jullie kroegentocht een ware ontdekkingstocht.

Meer over deze gezellige kroegentocht

Grand café's, intieme barretjes en grotere clubs, de meeste bezochte horeca-etablissementen vinden jullie op en rondom de Korenmarkt. Ben je op zoek naar een club waar je ook nog een beetje kan swingen of hangen jullie liever een tijdje naast de tap voor een goed gesprek? Voor alle groepen en vrijgezellen is een passende kroeg te vinden!

Inclusief:
  • Professionele kroeggids die ook nog nuchter blijft.
  • Bezoek aan verschillende kroegen
  • e boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan