Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht – Diner Grillrestaurant in Arnhem

Details over dit uitje

Als jullie een paar gezellige Arnhemse cafés willen ontdekken en na afloop even heerlijk willen dineren, dan is dit het avondarrangement voor jullie. Te boeken als vrijgezellenfeest, businessevent of als gezellig personeelsuitje met collega's.

16.00 - 19.00 Kroegentocht

Het uitgaansleven van Arnhem ontdekken? Welkom bij deze eerste etappe van deze volledig verzorgde avond. Jullie gids neemt jullie mee langs drie gezellige kroegen en vertelt in elke kroeg de mooiste verhalen over het uitgaansleven en de desbetreffende kroeg waar jullie een pilsje pakken!

19.00 - 21.30 Diner Grillrestaurant

Heerlijk steengrillen in één van de gezelligste restaurants van Arnhem, om je vingers bij af te likken! Wij reserveren voor jullie het beste grillrestaurant en voor de vegetarische medemens zoeken wij een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees. Bekijk de uitgebreide menukaart en kom weer helemaal op krachten!

Na afloop kan je nog even lekker samen met vrienden of collega's gaan stappen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding (gids tijden de kroegentocht)
  • Drie kroegstops
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig 'event' te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan