Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Gezellig groepsuitje plannen en houden jullie van zingen? Dat komt goed uit, want nu kan je je vrienden of vriendinnen laten genieten van jouw zangkunsten en vice versa. Tijdens de Karaoke Workshop van Arnhem Excursies gaat iedereen het podium op om een waanzinnige performance te geven. The Voice, here I come!

Vast oefenen voor de volgende aflevering van The Voice met vrienden of collega's?

Voordat jullie het Gelredome plat gaan spelen met jullie eigen stem, moet er eerst nog even goed geoefend worden. In een gezellig cafe of een door jullie uitgezochte locatie wordt onze karaokemachine van stal gehaald en gaat onze professionele 'karaokegoeroe' jullie eens uitleggen hoe het echt moet. Je kan ervoor kiezen om heel verlegen het podium op te stappen of met de kin vooruit je optreden te beginnen! Uiteraard is ademhaling ook belangrijk als je goed voor de dag wilt komen. Dat neemt niet weg dat je het soms weer niet al te serieus hoeft te nemen.

Onze enthousiaste begeleiders staan klaar om jullie te motiveren, te begeleiden en als het moet die verlegenheid om te zetten in uitbundigheid! En, er is uiteraard een prijs voor de beste artiest! Eindelijk kom je te weten wie van je vrienden of vriendinnen kans maakt om een serieus artiest te worden.

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Arnhem
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje per persoon
  • Mooie prijsjes voor de winnaars
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan