Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Di cucina Italiano Kookworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Leer samen met vrienden of collega's echt Italiaans koken tijdens de 'Di Cucina Italiano' Kookworkshop van Arnhem Excursies. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie meesterlijke pasta's maken waar je je vingers bij aflikt. Hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die de Italiaanse keuken echt wilt leren doorgronden.
Na de kookles volgt een overheerlijk Italiaans diner.

Inclusief:
  • Goed geoutilleerde keuken
  • Gebruik van keukengerei, apparatuur en receptuur
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Bonnesera a tutti!

Goedemiddag of goedenavond! Welkom in onze speciale keuken voor liefhebbers van antipasti, heerlijke salades en 'crema di olive'. Jullie gaan de lekkerste Italiaanse gerechten maken onder leiding van een zeer enthousiaste chef. Niet 'je cucina' maar iemand die echt regionaal heeft leren koken en het jullie gaat voordoen. Antipasti, Pasta, Risotto en visgerechten, alle geuren en aroma's van de Italiaanse keuken zijn voor deze chef geen enkel geheim meer.

En, om de trek nog wat groter te maken, wat dachten jullie van focaccia met rozemarijn, crema di olive of pesto alla genovese? Zomaar wat gerechten die jullie in korte tijd op tafel leren zetten. Natuurlijk leren jullie tijdens deze workshop ook de meest verse pasta's te bereiden, de ingrediënten voor een paar goede basissauzen en hoe je seizoensgebonden groente toevoegt en selecteert.

Verse Italiaanse sardientjes uit de oven met een beetje knoflook en speciale kruiden, lekkere venusschelpen zoals in een gerecht als spaghetti alle vongole, stel al je vragen aan jullie leermeesters. We krijgen er zelf ook al honger van. Buon appetito!!

Meer over dit groepsuitje/bedrijfsuitje

Voor grotere groepen is deze workshop ook in te plannen in meerdere dagdelen. Neem contact op met onze medewerkers voor een workshop op maat.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan