Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitzonderlijk Arnhem Citytour

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

citytour arnhem

Een complete citytour door Arnhem, inclusief rondvaart, rondleiding en lunch. Misschien is dit wel het meest complete groepsuitje of bedrijfsuitje als jullie er eens met vrienden of collega's op uit willen trekken in het weekend of doordeweeks.

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

De dag begint met samenkomst in een gezellig café voor een heerlijk kopje koffie en een stukje gebak. Onze stadsgids zal zich weldra bij jullie voegen.

11.00 - 13.00 Arnhem City Tour

Als je aan Arnhem denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het middelpunt was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Zoals de prachtige St. Eusebiuskerk en de historische kelders onder diverse winkelstraten. Wandel samen met onze gids langs de meest markante plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen. Deze Citytour duurt circa twee uur en is ook als los arrangement te boeken bij Arnhem Excursies.

13.00 - 14.00 Lunch

Na deze interessante wandeling door Arnhem gunnen we jullie even wat welverdiende rust en gaan jullie uitgebreid lunchen in een door ons speciaal geselecteerd restaurant.

14.00 - 15.00 Rondleiding St. Eusebiuskerk

Het is één van de oudste gebouwen en zeker al een paar honderd jaar beeldbepalend voor het silhouet van de stad Arnhem, de St. Eusebiuskerk. De kerk beschikt over een eeuwenoude grafkelder, een prachtig orgel en tal van andere bijzondere objecten. In de Eusebiuskerk bevinden zich het praalgraf van Karel van Gelre (gebouwd 1539-1540, toen de kerk zelf nog niet opgeleverd was), een zeer uitgebreid carillon met de op één na zwaarste carillonklok van Nederland en een aantal gildeborden en -tafels. Samen met onze gids gaan jullie terug in de tijd en de panoramalift brengt jullie langs de grote kerkklokken naar het mooiste uitzichtspunt van de stad.

15.15 - 16.15 Rondvaart Arnhem

Tijdens de afsluitende rondvaart kunnen jullie even heerlijk genieten van de mooiste waterwegen rondom Arnhem, een eersteklas afsluiting van een eersteklas dagje Arnhem.

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met koffie en thee en vers stukje gebak
  • Professionele gids tijdens city tour
  • Inclusief uitgebreide lunch
  • Privé-rondleiding St. Eusebiuskerk
  • Ontspannen rondvaart
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan