Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

In drie gezellige etappes ontdekken jullie de stad Arnhem. Wij zorgen voor een professionele gids, jullie voor een goed humeur en wat lekkere trek!

Ontdek dit gezellige dagarrangement van Arnhem Excursies

Ga gezellig op pad met onze professionele gids op prachtige kickbikes en ontdek Arnhem van top tot teen. Uiteraard valt er ook nog culinair het één en ander te genieten tijdens dit groepsuitje van Arnhem Excursies. Onderstaande programma kan uiteraard geheel aan uw wensen worden aangepast.

13.00 - 14.00 Broodjeslunch

Jullie komen allemaal bij elkaar in een gezellig stadscafé voor een overheerlijke lunch. Onze gids zal zich snel bij jullie voegen om de aanstaande steptocht met jullie te bespreken en de 'verbale warming up' alvast af te ronden.

14.15 - 16.15 Steptocht

Met een kleine warming-up waarbij de spieren worden losgemaakt beginnen we de steptocht. Jullie steppen niet alleen langs de Eusebiuskerk, we laten jullie het hele centrum van Arnhem zien. Onze gids laat jullie af en toe even stoppen voor een leuk verhaal over een gebouw of monument waar jullie langs komen.

16.30 - 17.30 Proeverij

Deze proeverij mogen jullie helemaal zelf bepalen. We kunnen een bier- of wijnproeverij voor jullie regelen, maar bijvoorbeeld ook een likeurproeverij met wat flinke alcoholpercentages. Jullie mogen het zeggen!

Inclusief:
  • Lekkere broodjeslunch
  • Sportieve steps/kickbikes
  • Proeverij naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Geniet van dit dagvullende programma en sluit deze dag eventueel af met een heerlijk diner in het oude centrum van Arnhem. Wij weten de juiste adressen zo te vinden!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

'De dagarrangementen van Arnhem Excursies zijn van top tot teen georganiseerd met de beste gidsen en de leukste evenementen'

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan