026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Arnhem

In drie gezellige etappes ontdekken jullie de stad Arnhem. Wij zorgen voor een professionele gids, jullie voor een goed humeur en wat lekkere trek!

Ontdek dit gezellige dagarrangement van Arnhem Excursies

Ga gezellig op pad met onze professionele gids op prachtige kickbikes en ontdek Arnhem van top tot teen. Uiteraard valt er ook nog culinair het één en ander te genieten tijdens dit groepsuitje van Arnhem Excursies. Onderstaande programma kan uiteraard geheel aan uw wensen worden aangepast.

13.00 - 14.00 Broodjeslunch

Jullie komen allemaal bij elkaar in een gezellig stadscafé voor een overheerlijke lunch. Onze gids zal zich snel bij jullie voegen om de aanstaande steptocht met jullie te bespreken en de 'verbale warming up' alvast af te ronden.

14.15 - 16.15 Steptocht

Met een kleine warming-up waarbij de spieren worden losgemaakt beginnen we de steptocht. Jullie steppen niet alleen langs de Eusebiuskerk, we laten jullie het hele centrum van Arnhem zien. Onze gids laat jullie af en toe even stoppen voor een leuk verhaal over een gebouw of monument waar jullie langs komen.

16.30 - 17.30 Proeverij

Deze proeverij mogen jullie helemaal zelf bepalen. We kunnen een bier- of wijnproeverij voor jullie regelen, maar bijvoorbeeld ook een likeurproeverij met wat flinke alcoholpercentages. Jullie mogen het zeggen!

Inclusief:
  • Lekkere broodjeslunch
  • Sportieve steps/kickbikes
  • Proeverij naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Geniet van dit dagvullende programma en sluit deze dag eventueel af met een heerlijk diner in het oude centrum van Arnhem. Wij weten de juiste adressen zo te vinden!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

'De dagarrangementen van Arnhem Excursies zijn van top tot teen georganiseerd met de beste gidsen en de leukste evenementen'

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan