Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mind Mapping workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem organiseren? Ben je chaotisch van natuur, een beetje ADHD-typetje? Tijdens deze Mind Mapping workshop leert je gedachten op een bijzondere manier in kaart te brengen. Dat bevordert de overzichtelijkheid, de snelheid van denken en handelen! Wil je samen met collega's of vrienden leren hoe je gedachten handig ordent? Deze workshop leert het jullie allemaal!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Overleg over invulling workshop vooraf
  • Locatie hartje Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Een geordend brein, da's pas fijn!

Bij Mindmapping maak je gebruik van associatie, beeld, symboliek, kleur, compositie en ruimte. Eigenlijk ga je beide hersenhelften inzetten om vollediger en creatiever te kunnen nadenken. Deze workshop is er dus op gericht om echt te leren denken op een andere manier. Het is een methode om van je eigen gedachten een heldere tekening te maken zodat de onderlinge verbanden tussen de informatie beter zichtbaar worden.

Mindmapping verscherpt het concentratievermogen, verbetert de presentatietechniek en vergroot de breincapaciteit. We zullen jullie niet gaan veranderen in Einsteins, maar slechter worden jullie er zeker niet van! Je zal versteld staan van de mogelijkheden van je eigen grijze massa.

Let op: maximaal 30 personen per sessie!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Meer over dit groepsuitje/bedrijfsuitje

Voor grotere groepen is deze workshop ook in te plannen in meerdere dagdelen. Neem contact op met onze medewerkers voor een workshop op maat.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan