Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Goochelworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Speciaal groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Door Tv-programma's zoals 'Dynamo; Magician Impossible' en andere goochelshows op de Nederlandse televisie, wordt de nieuwsgierigheid naar spannende en verrassende trucs steeds groter. Deze Goochelworkshop van Arnhem Excursies leert jullie alle facetten van het vak. Hoe bereid je een truc voor? Waar haal je nieuwe trucs vandaan en wat heb je nodig om als professioneel goochelaar te kunnen optreden?

Inclusief:
  • Begeleiding en presentatie door professionele goochelaar
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Leer goochelen van een echte prof!

We kennen onze zelfs in Las Vegas gevierde Hans Klok, we kennen intussen tal van magicians en goochelaars die hun trucs op TV laten zien en het publiek keer op keer verbazen. Of je het nu klein of groot wilt aanpakken, bij goochelen komt heel wat techniek kijken en dus moet je bij het begin beginnen. Leer de kneepjes van het vak van een echte professional en begin eerst maar eens gewoon een konijn uit een hoed te toveren of een paar kaarten uit je mouw te halen, daarna kan je altijd nog voor een paar miljoen een truc kopen van een meestermagician.

Goochelen is de kunst van de perceptie, je krijgt tijdens de workshop dan ook meer inzicht in de psychologie achter deze ogenschijnlijk tovenarij. Heb je ambities om je talenten te ontwikkelen, wil je Hans achterna en een eigen goochelimperium opbouwen? Misschien is deze workshop dan een goede eerste stap!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan