Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

crazy-dinner

Hoe crazy kan jullie vrijgezellenfeest eruit zien? Behoorlijk gek dus....doe allerlei doldwaze opdrachten in het centrum van Arnhem en geniet in etappes van de lekkerste gerechten in verschillende restaurants.

Een knotsgek en doldwaas vrijgezellenfeest organiseren? Boek de Crazy Lunch!

Welkom bij het enige vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies waarbij alles mag, tenminste, als de rechter het goed vindt natuurlijk. Crazy 88 was een populair programma van BNN en wij hebben het format omgetoverd tot ons eigen Crazy Vrijgezellenfeest! Wij hebben 10 komische, avontuurlijke en spannende opdrachten voor jullie klaar staan die in teams moeten worden uitgevoerd.

En die opdrachten? Dat kan van alles zijn. Van een spontaan bezoekje bij een wildvreemde voor een kopje koffie en kennismaking tot wat centen verdienen als straatmuzikant. Wees er gerust op dat het iets is wat jullie normaal niet zo snel zou doen! Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en na afloop krijgen jullie deze digitaal thuisgestuurd!

Lunch in drie etappes!

Tussen de bedrijven door schuiven jullie aan in verschillende restaurants voor weer een ander lekker gerecht. Natuurlijk reiken wij in het laatste etablissement aan het beste team een uitzonderlijk gekke hoofdprijs uit, die in ontvangst wordt genomen door je meligste vriend of vriendin! Reserveer de Crazy Lunch van Arnhem Excursies en breng jullie vrijgezellenfeest tot leven!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Teambuilding
  • Feestelijke prijsuitreiking
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Crazy Tip voor echte feestneuzen:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan