Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

CRAZY 88 LUNCH

Iets te vieren? Gewoon even gezellig uit met vrienden of collega's of wil je echt iets geks doen? De Crazy 88 Lunch van Arnhem Excursies is hèt evenement voor iedereen die even uit de band wil springen, gewoon omdat het af en toe moet! Het spel wordt afgewisseld met drie bezoekjes aan verschillende horecagelegenheden. De ultieme combinatie van gezelligheid en hilariteit dus!

Beleef de gekste avonturen en ontdek de lekkerste culinaire verrassingen!

Crazy 88 was vroeger een heerlijk Tv-programma van BNN waarin teams de meest hilarische uitdagingen met elkaar aangingen. Gekke, dwaze en komische opdrachten werden wel of niet met succes voltooid. Wij gaan hetzelfde met jullie doen, maar dan afgewisseld met wat culinaire verrassingen. Wat voor opdrachten vraag je je af en hoe gek gaat het worden? Niet zo gek natuurlijk dat jullie het er niet veilig vanaf brengen maar wel zodanig dat het iets is wat je in je normale leven nooit zou durven doen.....

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Met een opdrachtenboekje en een filmcamera worden alle acties voor het nageslacht en onze jury opgenomen. Tussendoor zijn er pauzes in diverse horecagelegenheden en in het laatste restaurant wordt gekeken wie als het beste Crazy 88 team met de hoofdprijs vandoor gaat! Proost!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding tijdens Crazy 88
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes worden na afloop digitaal toegestuurd
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in drie restaurants
  • Prijsuitreiking, 'ceremonie protocollaire'
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie dagarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan