Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lachworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Misschien wel één van de leukste workshops in Arnhem om de stemming tijdens een groepsuitje of vrijgezellenfeest tot onnavolgbare hoogte op te voeren! De Lachworkshop van Arnhem Excursies is de juiste remedie tegen depressies, bedrukte humeuren en negatieve temperamenten. Jullie krijgen enthousiaste begeleiding om echt te leren lachen vanuit je tenen!

Inclusief:
  • Locatie centrum Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het meest melige groepsuitje samen met vrienden of collega's

Lachen kan je leren, en niet zo'n beetje ook. Na afloop van deze workshop kunnen jullie vanuit je tenen een lach oproepen die minutenlang blijft hangen. Een goede lach zorgt voor ontspanning in je hele lichaam en is daarom ook zeer gezond! Leer alles van de glimlach, de bulderende schaterlach en de ingehouden grinik, alle lachjes en varianten komen tijdens deze workshop voorbij.

Onze lachmeester heeft heel wat ervaring in het lachen opgedaan. Hij zal jullie de fijne kneepjes van het vak leren tijdens deze hilarische lachtherapie en tegelijkertijd zelf ook een beetje schateren om jullie verwoede pogingen om niet te lachen. Luister naar de meester van de lach!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan