Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fascinator Creation in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

workshop fascinator in arnhem

Een 'headpiece' maakt je uiteindelijke outfit uniek, elegant en feestelijk! Leer samen met vriendinnen de mooiste hoeden en hoofdbedekkers te maken tijdens de workshop Fascinator van Arnhem Excursies! Deze workshop is uitermate geschikt voor de bruidsmeisjes die nog een leuk assecoires voor de aanstaande ceremonie nodig hebben!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/ ervaren hoedenmaakster
  • 1 fascinator per persoon
  • Benodigde materialen en gereedschap
  • Koffie/thee en gebak
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Gezellig creatief bezig zijn met vriendinnen

Tijdens de workshop 'Fascinator Creation' in Arnhem maak je met vriendinnen een prachtige hoed, hoofdtooi of headpiece. Eentje die niet zou misstaan op het podium in de Moulin Rouge of Las Vegas. Een schitterend ornament om te dragen bij een leuk feest of het aankomende huwelijk! Een ervaren hoofdtooimaakster staat voor jullie klaar om elke creatieve uitspatting in goede banen te leiden!

Het woord fascinator zegt het al, het moet iets speciaals zijn om echt op te vallen. Een simpel strikje aan een bestaande hoedje is net wat te mager en een mooi veertje of een fraai diadeem kan net even het verschil uitmaken. Tijdens de workshop hebben jullie dan ook de beschikking over diverse materialen die het allemaal net even mooier maken. Jullie gaan individueel aan de slag of kunnen gezamenlijk werken aan de fascinator van jullie beste vriendin die eerdaags gaat trouwen.

Er wordt tussen de bedrijven door uiteraard een kopje koffie of thee geserveerd met een lekker stukje gebak. Na afloop kunnen jullie de eigen gemaakte creaties mee naar huis nemen en er alvast een passende jurk bij uitzoeken. Veel plezier!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan