Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

wieisderatlunchspel

Maar dan net even anders. Alles speelt zicht af in het centrum van de stad en tussendoor gaan jullie ook genieten van enkele culinaire uitspattingen! Dat levert een verrassende, enerverende en gezellige dag op! Ideaal dus om elk groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken.

Ontdek het altijd spannende Wie is de Rat!

Verschillende teams gaan het tegen elkaar opnemen tijdens Wie is de Rat. Dus dat wordt gezellige competitie en ondertussen hebben wij per team al een geniepige Rat aangewezen die jullie teaminzet probeert te saboteren. Je merkt het niet, maar hij of zij doet er echt alles aan om niet op te vallen. De verschillende opdrachten die jullie moeten uitvoeren zijn verrassend, enerverend en soms gewoon dwaas. Wees niet bang, we zullen jullie niet laten abseilen, bungee jumpen of een rots laten beklimmen. Op gezette tijden komen jullie weer bij elkaar voor een nieuw gerecht in een ander restaurant. Zo wordt het spel gezellig afgewisseld met wat culinaire verrassingen.

Uitdagende competitie met een ‘smile’

De opdrachten volgen zich in rap tempo op. Jullie krijgen diverse breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten voor jullie kiezen. Het is natuurlijk de bedoeling om de verschillende opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren, maar de aanwezigheid van die geheimzinnige Rat zal dit proces moeilijker maken omdat hij of zij alles probeert te saboteren. Probeer dus iedereen goed in de gaten te houden!

Tijdens het nuttigen van het nagerecht wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de altijd felbegeerde ‘Wie is de Rat’ hoofdprijs uit. Met de jury kan helaas niet worden onderhandeld. Vervolgens wordt per team die geheimzinnig Rat onthult, altijd weer een verrassing!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit dagarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Je kan dit groepsuitje iets eerder of wat later laten beginnen. Neem contact op met onze medewerkers om Wie is de Rat van A tot Z te bespreken.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan