Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Wie is de Rat Dinerspel in Arnhem

Zet je groepsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in de steigers met het Wie is de Rat Dinerspel van Arnhem Excursies. Een beetje spanning en vertier, gezelligheid en meligheid! In combinatie met bezoekjes aan drie verschillende restaurants wordt dit stadsavontuur nog gezelliger!

Ontdek het Wie is de Rat Dinerspel

Tijdens het Wie is de Rat dinerspel wordt het gezelschap verdeeld in verschillende teams of groepen. In elke groep zal een Rat zich schuilhouden met als doel om alle opdrachten van jullie team te ondermijnen. Dit geheimzinnige mannetje of vrouwtje probeert door middel van diverse geheimzinnige sabotageacties de boel te verstieren.

Elk team krijgt de kans om tussen de verschillende gerechten door ervoor te zorgen dat de vele breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten worden opgelost. De aanwezigheid van de Rat zal dit wel wat moeilijker maken. Alleen teambuilding zorgt ervoor dat jullie de opdrachten succesvol weten uit te voeren!

Na deel 2 van Wie is de Rat komen jullie allemaal bij elkaar voor de prijsuitreiking. Het beste team dat de opdrachten succesvol heeft weten uit te voeren, krijgt van onze jury de hoofdprijs. Uiteraard volgt daarna nog de onthulling van die geniepige Rat! Na afloop is er nog genoeg tijd over om even gezellig te gaan stappen in de binnenstad! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Prijs voor het beste team en de best presterende Rat
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Beleef dit uitje nu met korting!

10 – 14 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan