Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Spooktocht Diner in Arnhem

Details over dit uitje

Huiver en luister naar jullie professionele gids terwijl hij jullie in geuren en kleuren vertelt over de sinistere spoken die nog steeds de binnenstad van Arnhem onveilig maken. Maar geniet eerst even van een voortreffelijk diner! Dit groepsuitje of bedrijfsuitje is voor iedereen die van geheimzinnige zaken houdt.

Ontdek het Spooktocht Diner van Arnhem Excursies

Lekker eten en prachtige verhalen, dat is in het kort het thema van deze avond. Spookverhalen wel te verstaan waar zelfs de meest nuchtere provinciaal de rillingen van over zijn rug krijgt. Onderstaande tijdsschema is uiteraard aan te passen, het is wel leuk als het al een beetje donker wordt als de spooktocht gaat beginnen.

18.30 - 21.00 Diner

Begin jullie groepsuitje met een uitgebreid diner in de binnenstad van Arnhem. Rond een uurtje of negen komt jullie gids alvast kennis maken.

21.00 - 22.30 Spooktocht

Wanneer was er een beruchte seriemoordenaar in Arnhem actief? En waarom lopen sommige mensen niet meer door dat ene park. Het zijn de geluiden en de avond die het 'm doen tijdens deze spooktocht. Jullie horen alles over bloedige gebeurtenissen, onopgeloste mysteries en eeuwenoude legendes die zich in de binnenstad van Arnhem hebben afgespeeld.

Een groepsuitje voor mensen met stalen zenuwen dus! Op elke straathoek liggen weer nieuwe spookverhalen voor het oprapen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Tip!

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En dat heeft u tijdens deze spooktocht misschien wel nodig!

Deze tocht is prima te combineren met onze andere arrangementen. Bijvoorbeeld onze privé borrelcruise, heel geschikt voor iedereen die zich vooraf een beetje moed wil indrinken!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan