Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shoptour en rondleiding Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

shoptour

Shoppen in Arnhem doe je natuurlijk samen met een echte expert, een diva die echt weet waar de mooiste fashion, de lekkerste chocola en de mooiste hoge hakken te koop zijn. Deze shoptour is daarom ook perfect voor dat speciale vrijgezellenuitje met alle dames of zomaar in het weekend om samen iets leuks te doen.

Ontdek de hipste shops en boetiekjes van Arnhem tijdens de Shoptour

Loop samen op met onze professionele shoptourguide door de Vijzelstraat, Jansstraat en de Bakkerstraat. Hier vinden jullie de bekende winkelketens maar uiteraard zijn jullie op zoek naar veel meer. Iets bijzonders, een tikkeltje trendy dus. En dan is een gids erg handig meegenomen! In diverse zijstraten zijn diverse boetiekjes en conceptstores gevestigd, net even uit de grootste drukte maar juist de adressen die je echt moet bezoeken. Ook zijn er diverse exclusieve winkels te vinden op de bekende Arnhemse singels. Tijdens de tour zal onze gids jullie allerlei leuke weetjes vertellen over de meest hippe winkels van dit moment.

Meer over de Shoptour/rondleiding van Arnhem Excursies

Uiteraard eindigen we deze Shoptour in een goede kroeg of op een heerlijk terras of, als jullie willen, laten we jullie gaan om gelijk wat inkopen te doen, jullie weten inmiddels waar jullie moeten zijn! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Arnhem café of terras
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bezoek aan de leukste winkels en boetiekjes
  • Rondleiding centrum Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan