Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway cursus in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

De Segway Workshop van Arnhem Excursies, hèt groepsuitje voor iedereen die mobiel de 21ste eeuw in wilt gaan! Wij leren je op een hele bijzondere manier voort te bewegen, jazeker, op die leuke tweewielers die je zo heel af en toe in de stad ziet rijden. Ga met ons mee door het centrum van Arnhem en neem al je vrienden mee!

Ontdek het handigste vervoersmiddel van de 21e eeuw

Het is die grappige tweewieler, die hypermoderne segway die je rechtopstaand bedient. Onder vakkundige begeleiding leren we jullie eerst hoe je er niet vanaf valt en hoe je de segway langs diverse pionnen laat rijden. De eerste les zit er op, nu wordt het tijd voor een kleine competitie.

Rijden met dit apparaat is een kwestie van evenwicht en behendigheid, en voorzichtig de gashendel bedienen natuurlijk. Milieuvriendelijk en nog snel ook, de Segway is een handige manier om je voort te bewegen en boven de massa uit te stijgen.

Tijd voor de Segway Trail Run. Deze Trail is ook een leuk event voor je vrijgezellenfeest natuurlijk. Alleen die bruidsjurk, dat wordt een stuk moeilijk…

Mogelijkheden voor de Trail Run

De Trial Run in het Engels organiseren? No problem. De Trail Run op een specifieke locatie? Noem jullie locatie en wij zorgen voor het materieel en een volle accu!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ervaren gids tijdens de Segway trial
  • Huur Segways
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan