Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Tour met gids in Arnhem

Details over dit uitje

Toeter op de elektrische scooter tijdens de altijd vrolijke Scooter Tour van Arnhem Excursies. Samen met onze gids rijden jullie dwars door de binnenstad op zoek naar de mooiste gebouwen en monumenten van de stad.
Tour o.l.v. professionele gids
Scooterhuur
Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Groepsuitje met vrienden organiseren? Ontdek de Scooter Tour van Arnhem Excursies

Tijdens deze Scooter Tour laten we jullie een paar mooie plekken in en om de stad zien en vertelt jullie gids de mooiste verhalen over de bezienswaardigheden waar jullie langs komen. Jullie rijden op scooters die maar 25 km/uur gaan, dus je hoeft geen helm op. Dat maakt het bezichtigen van de stad al een stuk gemakkelijker! Met de wind in je haren scheur je over alle fietspaden en dwars door het verkeer.

Duo's op de scooters

Jullie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Scooteren, steppen of fietsen?

Bij Arnhem Excursies kan je ook een steptour of fietstocht boeken met een professionele gids. Neem contact op met onze medewerkers voor een compleet verzorgde tour met gids door Arnhem.

Tip!

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Combineer dit groepsuitje met een lunch of diner

Willen jullie even lekker lunchen of dineren voor of na deze scootertour? Bij Arnhem Excursies boek je op maat een compleet arrangement voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan