Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Rally in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Topevenement van Arnhem Excursies voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje dat van snelheid houdt! In teams scheuren jullie op scooters door de stad. De locaties worden door ons op gezette tijden aan jullie doorgegeven en je bijrijder moet de weg wijzen. Een bloedstollende maar melige race is het gevolg!

Toeter op je Scooter!

De scooterrally van Arnhem Excursies begint op een centrale locatie in de stad. Onder enthousiaste begeleiding gaan wij jullie groep indelen in koppels die gezamenlijk de race beginnen. Zet het gas maar open want je rijdt tegen de klok en zal de door ons opgegeven locaties moeten zien te vinden. Als je Arnhem goed kent, heb je een significant voordeel, maar wij denken dat we het best wel moeilijk hebben gemaakt!

Als iedereen bijna uitgeraasd is stoppen we even voor een lekkere kop koffie of een koel drankje. De tijd tikt onherroepelijk door maar het is goed om even uit te rusten. Het team dat uiteindelijk de meeste opdrachten correct heeft uitgevoerd en als eerste over de finish komt, heeft gewonnen!

Let op: Je rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 16 jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Tip:

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Compleet lunchpakket voor onderweg
  • 2 drankjes voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Op elke dag en elk tijdstip te boeken!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande groepsuitje kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreide borrel of diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan