Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Arnhem Express spel

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Gezellig op stap in Arnhem met vrienden of collega's? Zoeken jullie iets speciaals om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken. Dit dagarrangement doet dat zeker! Combineer een gezellige rondleiding met professionele stadsgids, een complete High- Tea én een enerverend stadsavontuur!

11.00 - 12.00 Stadsrondleiding met gids

Als je aan Arnhem denkt dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Wandel samen met de gids langs de meest markante plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen. Langzaam lopen jullie naar een gezellig café waar genoten gaat worden van een complete High Tea.

12.15 - 13.30 High Tea

In het centrum van Arnhem bestellen wij voor jullie een echte High Tea. Tijdens de High Tea krijg je een flinke pot thee met verschillende smaken, zalige kleine hartige sandwiches, een selectie van zoetigheden, rozijnenscones met Engelse marmelade en vers fruit om van te snoepen.

13.30 - 17.30 Arnhem Express

Tijd om even NIET rustig aan te doen. De naam van dit stadsavontuur is gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie Peking Express, een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reizen en onderweg opdrachten uitvoert. In dit geval hebben wij het toneel verruild voor het centrum van Arnhem. In koppels van 5 tot 8 personen gaan jullie het ultieme avontuur aan; je weet niet waar je terechtkomt en welke gevaren je tegenkomt. Jullie maken ook gebruik van het OV om diverse locaties te bereiken en als team heb je maar één doel: de finale zien te halen...! Het snelste team dat de opdrachten zeer voortvarend heeft weten te volbrengen wint onze prachtige prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide High-Tea in het centrum van Arnhem
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gegarandeerde teambuilding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddel(en)
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Dit groepsuitje van Arnhem Excursies afsluiten met een diner?

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan