026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondvaart – High Tea – Arnhem Express spel

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Rondvaart – High Tea – Arnhem Express spel

Gezellig op stap in Arnhem met vrienden of collega's? Zoeken jullie iets speciaals om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken. Dit dagarrangement doet dat zeker! Combineer een gezellige rondleiding met professionele stadsgids, een complete High- Tea én een enerverend stadsavontuur!

11.00 - 12.00 Stadsrondleiding met gids

Als je aan Arnhem denkt dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Wandel samen met de gids langs de meest markante plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen. Langzaam lopen jullie naar een gezellig café waar genoten gaat worden van een complete High Tea.

12.15 - 13.30 High Tea

In het centrum van Arnhem bestellen wij voor jullie een echte High Tea. Tijdens de High Tea krijg je een flinke pot thee met verschillende smaken, zalige kleine hartige sandwiches, een selectie van zoetigheden, rozijnenscones met Engelse marmelade en vers fruit om van te snoepen.

13.30 - 17.30 Arnhem Express

Tijd om even NIET rustig aan te doen. De naam van dit stadsavontuur is gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie Peking Express, een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reizen en onderweg opdrachten uitvoert. In dit geval hebben wij het toneel verruild voor het centrum van Arnhem. In koppels van 5 tot 8 personen gaan jullie het ultieme avontuur aan; je weet niet waar je terechtkomt en welke gevaren je tegenkomt. Jullie maken ook gebruik van het OV om diverse locaties te bereiken en als team heb je maar één doel: de finale zien te halen...! Het snelste team dat de opdrachten zeer voortvarend heeft weten te volbrengen wint onze prachtige prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide High-Tea in het centrum van Arnhem
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gegarandeerde teambuilding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddel(en)
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Dit groepsuitje van Arnhem Excursies afsluiten met een diner?

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan