Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Ranking the Stars Diner in arnhem

Natuurlijk ken je het van Tv maar het is nu ook voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Arnhem te organiseren! Ranking The Stars maar dan ook nog eens extra gecomplementeerd met een overheerlijk diner. Dus feest in het kwadraat! Speel de leukste quiz van Nederland en geniet met vrienden en collega's van ieders wonderbaarlijke geheimpjes die nu eindelijk eens aan het licht komen.

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Toplocatie in centrum van Arnhem
  • Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

De leukste quiz van Arnhem, de grappigste vragen en de meligste quizmaster!

Wie heeft de meeste paar schoenen in de kast staan? Wie heeft de meeste relaties achter de rug en wie is een meesterlijke scharrelaar(ster)? Het leuke van Ranking The Stars is dat je dit over al je vrienden en vriendinnen komt te weten. Voordat Ranking The Stars gaat worden gespeeld, krijgen jullie een vragenlijst voorgeschoteld zodat we iedereen wat beter leren kennen en de juiste vragen kunnen opstellen.

De quiz wordt gespeeld in een prachtig Ranking The Stars decor. Ondertussen genieten jullie van een uitgebreid 3-gangen diner. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar gaan opnemen. Jullie gaan elkaar ranken en komen te weten of je elkaar goed hebt ingeschat.

Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze quizmaster de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Mocht jouw team niet erg op dreef zijn, dan beleef je hoe dan ook een zeer melige en feestelijke avond!

Ideale aanjager voor een ludiek vrijgezellenfeest!

Nog even doorfeesten? Dat kan! De binnenstad van Arnhem kent vele gezellige kroegen en cafés, dus dat wordt tot in de late uurtjes al die kleine geheimpjes nog even nabespreken.

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens Ranking The Stars.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan