Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Pubquiz-dinerspel

Een supervette quiz, een overheerlijk diner in het centrum van Arnhem en een mooie prijs voor het winnende team. Zin in een feestelijk en melig vrijgezellenfeest? Zoek niet al te lang verder, met het Pubquiz Dinerspel van Arnhem Excursies zit je altijd goed!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Hét vrijgezellenfeest voor de echte feestvarkens!

Onze wervelende quizmaster staat voor jullie klaar om van jullie vrijgezellenfeest in Arnhem een volwaardige mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo te maken, geheel 'gerestyled' tot de enige echte PubQuiz. Tijdens de quiz komen vragen met betrekking tot de actualiteit, BN-ers, sport en muziek aan de orde. Aan de hand van geluidsfragmenten wordt elke vraag nog eens geïllustreerd.

De finale van het Pubquiz Dinerspel

Uiteraard kunnen jullie tijdens de quiz genieten van een uitgebreid diner zodat ook de inwendige mens aan zijn trekken komt. Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’, gaan jullie de antwoorden aan elkaar uitbeelden in je eigen lichaamstaal. En zo zijn er nog tal van quizronden die voor een ludieke en feestelijke sfeer zorgen. Geniet van het feestelijke karakter van de quiz en de lekkere gerechten en trap jullie vrijgezellenfeest af met de gezelligste quiz van Nederland!

Lunchen in plaats van dineren?

Bij Arnhem Excursies kan je uiteraard ook een speciale Pubquiz Lunch organiseren als vrijgezellenuitje. Bespreek de details met onze medewerkers.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan