Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Parfum workshop – Lunch – Shoptour in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

parfumworkshop lunch shoptour

Misschien wel het meest gezellige en meest complete vrijgezellenfeestje om al je vriendinnen aan mee te laten doen. Deze compleet verzorgde middag biedt jullie het leukste, het lekkerste en het beste dat Arnhem te bieden heeft.

9.30 - 12.00 Parfum Workshop

Ga aan de slag met echte etherische oliën om je eigen Chanel te maken. Onder vakkundige begeleiding komen jullie alles te weten over parfums en de manier waarop ze worden geproduceerd. Uiteraard mag je je eigen geurtje mee naar huis nemen of kan je gelijk doorvliegen naar Parijs om je parfumlijn professioneel in de markt te zetten.

12.30 - 13.30 Lunch

Geniet van heerlijke lunch en kom even helemaal bij. Misschien is het nu tijd om eens na te denken over je eigen parfumlijn of gewoon eens een beetje kletsen over het aanstaande huwelijk en wat er allemaal nog georganiseerd moet worden.

13.30 - 15.30 Shoptour

Loop samen op met onze professionele shoptourguide door de Vijzelstraat, Jansstraat en de Bakkerstraat. Hier vinden jullie de bekende winkelketens maar uiteraard zijn jullie op zoek naar veel meer. Iets bijzonders, een tikkeltje trendy dus. En dan is een gids erg handig meegenomen! In diverse zijstraten zijn diverse boetiekjes en conceptstores gevestigd, net even uit de grootste drukte maar juist die adressen die je echt moet bezoeken. Ook zijn er diverse exclusieve winkels te vinden op de bekende Arnhemse singels. Tijdens de tour zal onze gids jullie allerlei leuke weetjes vertellen over de meest hippe winkels van dit moment.

Inclusief:
  • Gezellige parfum workshop
  • Uitgebreide lunch in de binnenstad
  • Professionele gids, echte shopdiva die elke winkel kent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan